Ilmainen opas

Outbound by Enreach

Outbound by Enreach tarjoaa ominaisuuksia, joiden avulla edustajasi voivat olla tehokkaampia puhelimessa. Anna heille mahdollisuus tavoittaa enemmän kontakteja ja käydä merkityksellisempiä keskusteluja.

Avainominaisuudet:

  • Reaaliaikainen esitys yrityksesi puhelutilastoista.
  • Hallitse liidien yhteydenottostrategiaa myynnin tehokkuuden lisäämiseksi.
  • Automatisoi liidien työnkulku käyttämällä triggereitä integroidaksesi ulkoisiin järjestelmiin, esim. verkkosivusto, CRM-järjestelmä ja ulkoiset tiedon rikastuslähteet.
  • Puhelun tallennus
  • Tietosuojatyökalut
  • Tapaamisen asetustila

Lataa ilmainen opas jättämällä sähköpostisi

Enreach
WE CREATE CONTACT MAGIC 

Enreach on eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys. Edistämme avointa yhteistyötyyliä, joka tekee koko yrityksen ja pienten tiimien välisestä viestinnästä todella saumatonta. Tuomme juuri oikein mitoitettua teknologiaa kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten saataville ja autamme päivittäin niin isoja palveluyrityksiä kuin yksittäisiä yrittäjiä ja tukkukauppiaitakin.


Me teemme teknologian, yhteydenpidon ja tuottavuuden yhdistämisestä helppoa. Eri alojen yrityksillä on erilaisia vaatimuksia yhteydenpitoon työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Meidän tuotteemme ja palvelumme yhdistävät ja optimoivat näitä eri kontaktipisteitä, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden olla entistä tuottavampia. Enreach auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ymmärrämme, että tänä päivänä menestyäkseen yritys tarvitsee oikeanlaisten ihmisten lisäksi oikeanlaiset taustajärjestelmät. Meidän avullamme yrityksesi henkilöstö saa itsestään parhaat tehot irti.