Liikkuva työkulttuuri haastaa yritykset muuttamaan toimintaperiaatteitaan – Mobile World Congress esittelee työkaluja uuden ajan työntekoon

Lehdistötiedote

Menestystä tavoitteleva yritys ymmärtää mobiilin teknologian arvon sekä asiakkaan että henkilöstön näkökulmasta, kertoo Enreachin liiketoimintajohtaja Juhamatti Muuraiskangas. Enreach osallistuu Barcelonassa Mobile World Congress -tapahtumaan, joka esittelee digitaalisen maailman tuoreimmat teknologiat ja tekijät. 

”Mobiilit työnteon mallit mahdollistavat työn tehokkuuden. Jos kehitämme yritystoimintaa mobiilinäkökulma edellä, luomme edellytykset menestykseen sekä asiakkaille että omalle henkilöstölle. Mobile World Congress on oiva ympäristö pysyä hereillä kehittyvässä teknologiakentässä”, kertoo Enreach for Enterprises liiketoimintajohtaja Juhamatti Muuraiskangas.

Mobile World Congress (MWC) on Euroopan suurin mobiilialaan ja digitalisaatioon keskittyvä tapahtuma, joka esittelee alan parhaat teknologiat ja toimijat. Tapahtuma järjestetään 27.2.–2.3.2023 Barcelonassa.

Tänä vuonna tapahtuman pääteemat käsittelevät sitä, kuinka esimerkiksi 5G- ja 6G-teknologiat, immersiivinen teknologia ja FinTech muokkaavat sekä it-alaa että maailmaa ympärillämme.  

“Nykyään yksi keskeinen osa liiketoiminnan tehokkuutta on se, miten helpoksi yritys tekee liikkuvan työn ja operoi mobiilimaailmassa. Tämä standardiksi muuttunut ilmiö koskettaa kaikkia toimialoja”, Muuraiskangas kertoo.

Euroopassa toimiva yhtenäisen viestinnän ratkaisuja tuottava mobiilitoimija ja virtuaalioperaattori Enreach osallistuu tänäkin vuonna tapahtumaan koko portfoliollaan. Näyttelyalueella saa esimerkkejä muun muassa siitä, kuinka asiakasdatan ja mobiilin puheen yhdistäminen auttaa myynnin johtamisessa.

“Enreach on uniikki toimija mobiiliympäristössä, sillä olemme sekä operaattori että ohjelmistoratkaisujen tuottaja. Tunnemme jo mobiilin työkulttuurin ja sen työntekijöiden tarpeet, mutta mobiilisovellutusten eksponentiaalinen kasvu raivaa tilaa entistä parempien työnteon tapojen ja välineiden kehittämiselle”, Muuraiskangas kertoo. 

Enreach for Enterprises -osasto löytyy messukeskuksesta sijainnista Hall 5 Stand 5F31.

Jos taas et pääse Barcelonaan asti, niin ei huolta. Me tuomme ulottuvillesi parhaat palat jakamalla messujen ajan lyhyitä videoita messukävijöiden näkemyksistä reaaliaikaisesti päivittyvällä MWC NOW -sivullamme. Päivitämme uutta sisältöä joka päivä messujen ajan!

MWC NOW

Tietoja Enreachista

Enreach on johtava eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys, jolla on vahva markkina-asema Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Tanskassa, Suomessa ja Baltian maissa. Enreach tarjoaa yhteistyöteknologian ja tietoliikennealan palveluita jälleenmyyjiensä, palveluntarjoajiensa ja suorien kanaviensa kautta. Kaikki toiminnot tukevat älykkäitä, integroituja IT- ja viestintäratkaisuja, jotka optimoivat organisaatioiden välistä viestintää ja työnkulkua. Enreachin tavoitteena on tarjota yrityksille pääsy parhaisiin viestinnän ja yhteistyön työkaluihin yksinkertaisen ja käyttäjäkeskeisen käyttöliittymän avulla, joka on rakennettu yritysten järjestelmien ja erityistarpeiden ympärille. Enreachin tuotteet ja niiden tehokkaat toiminnot ovat kaikkien yritysten saatavilla niiden toimialasta tai koosta riippumatta. Näin yritysten työntekijät voivat keskittyä täysin oman työnsä tekemiseen. Enreach toimii yli 25 maassa ja sillä on yli 1 100 työntekijää kahdessakymmenessäneljässä Euroopan toimipisteessä. Enreachin taustalla toimii riippumaton pääomasijoittaja Waterland Private Equity (”Waterland”).

Lisätietoja: www.enreach.com

Paikalla silloin kun tarvitset – näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?
Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

ota yhteyttä