Enreach webinaari tiistaina 26.4. klo 9.00

Moninkertaista outbound- myyntiratkaisusi teho

 

Järjestämme tiistaina 26.4. klo 9–10 webinaarin, jonka aiheena on myynnin tehostaminen ääniratkaisuilla. Webinaarissa vieraspuhujamme Stina Dansie, myyntimentori & CEO Good Call Oy:stä kertoo käytännönläheisesti kuinka tehdään menestyksekästä outboundia, mikä tekee buukkauksesta onnistuneen ja miten teknologialla oikeasti voidaan tehostaa toimintaa.

Enreachin Juhamatti Muuraiskangas ja Joonas Tolonen kertovat lisää, kuinka Outboundin avulla muun muassa:

  • Automatisoit liidivirrat useiden call centereiden ja eri liidien lähteiden välillä
  • Parannat yhteydenpitoa nykyisten sekä potentiaalisten asiakkaidesi kanssa
  • Hyödynnät tärkeää asiakasdataa
  • Helpotat useiden kumppanien hallintaa ja myynnin organisointia

 

Katso webinaari!

Stina-Dansie


Stina Dansie
Good Call Oy
CEO

Juhamatti Muuraiskangas
Juhamatti Muuraiskangas
Enreach
Commercial Director Nordics

Joonas Tolonen
Joonas Tolonen
Enreach
Account Executive

Enreach
WE CREATE CONTACT MAGIC 

Enreach for Enterprises on eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys. Olemme osa Enreach Groupia. Edistämme avointa yhteistyötyyliä, joka tekee koko yrityksen ja pienten tiimien välisestä viestinnästä todella saumatonta. Tuomme juuri oikein mitoitettua teknologiaa kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten saataville ja autamme päivittäin niin isoja palveluyrityksiä kuin yksittäisiä yrittäjiä ja tukkukauppiaitakin.


Me teemme teknologian, yhteydenpidon ja tuottavuuden yhdistämisestä helppoa. Eri alojen yrityksillä on erilaisia vaatimuksia yhteydenpitoon työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Meidän tuotteemme ja palvelumme yhdistävät ja optimoivat näitä eri kontaktipisteitä, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden olla entistä tuottavampia. Enreach auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ymmärrämme, että tänä päivänä menestyäkseen yritys tarvitsee oikeanlaisten ihmisten lisäksi oikeanlaiset taustajärjestelmät. Meidän avullamme yrityksesi henkilöstö saa itsestään parhaat tehot irti.