(Entinen Benemen webinaari)

Luo taianomaisia kohtaamisia asiakkaillesi ja työntekijöillesi

 

Benemen yhdisti voimansa Enreachin kanssa ja tuo nyt modernit puhepalvelut Euroopan markkinoille. Asiakkaillemme se tarkoittaa entistä laajempaa valikoimaa moderneja puhepalveluita Suomessa ja kaikkialla Euroopassa. Tämä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden luoda entistä parempia ja mielekkäimpiä kontakteja asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa.

 

 

Täytä lomake katsoaksesi webinaarimme!

Enreach
WE CREATE CONTACT MAGIC 

Enreach on eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys. Edistämme avointa yhteistyötyyliä, joka tekee koko yrityksen ja pienten tiimien välisestä viestinnästä todella saumatonta. Tuomme juuri oikein mitoitettua teknologiaa kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten saataville ja autamme päivittäin niin isoja palveluyrityksiä kuin yksittäisiä yrittäjiä ja tukkukauppiaitakin.


Me teemme teknologian, yhteydenpidon ja tuottavuuden yhdistämisestä helppoa. Eri alojen yrityksillä on erilaisia vaatimuksia yhteydenpitoon työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Meidän tuotteemme ja palvelumme yhdistävät ja optimoivat näitä eri kontaktipisteitä, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden olla entistä tuottavampia. Enreach auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ymmärrämme, että tänä päivänä menestyäkseen yritys tarvitsee oikeanlaisten ihmisten lisäksi oikeanlaiset taustajärjestelmät. Meidän avullamme yrityksesi henkilöstö saa itsestään parhaat tehot irti.