Enreach ansluter sig till Microsoft operator connect – förbättrar Microsoft teams telefonfunktioner

Pressmeddelande

Almere, den 3 mars 2022 - Enreach, den snabbväxande europeiska ledande leverantören av kontakttjänster, som har uppbackning av den oberoende investeringsgruppen Waterland Private Equity (“Waterland”), kan med glädje meddela att Enreach nu är en del av Microsofts Operator Connect-program. Användarna kan dra nytta av smidig, osynlig interaktion mellan dessa två kontaktmiljöer genom att sömlöst blanda vanliga telefonitjänster (PSTN) med Microsoft Teams. Denna milstolpe för Enreach är det senaste steget i dess strategi för att förbättra upplevelsen för Microsoft Teams-användarna genom gruppens omfattande bakgrund och produktportfölj inom såväl telekommunikation som it.

I och med framväxten av Microsoft Teams och hybridarbetsplatser vill många företag ha den bekvämlighet det innebär att koppla samman Microsoft Teams med PSTN-nätverk för att använda dem som en abonnentväxel, eller för att integrera dem med deras befintliga abonnentväxel. Därigenom kan man exempelvis lägga till någon till ett pågående möte via telefoni (inklusive mobiltelefoni), eller ringa en kund med Microsoft Teams via ett fast telefonnummer, vilket gör det möjligt för kunderna att känna igen sitt företag.

Enreach är en etablerad leverantör av telekomtjänster i Europa – som tillhandahåller telefoni- och kontaktcentertjänster – och kan snabbt och enkelt lägga till Microsoft Operator Connect, vilket skänker kunderna ännu större flexibilitet när det gäller deras val av kommunikation och samarbete. Dessutom erbjuder Enreach redan Microsofts andra två PSTN-telefonialternativ: Microsoft Calling Plans och Microsoft Direct Routing.

Joep Lecluse, chef för Cloud Workspace Productivity på Enreach, säger: “Vi är väldigt stolta över denna bedrift, i synnerhet eftersom enbart en liten del av de hundratals tjänsteleverantörer som ansöker till detta program godkänns. Det faktum att Enreach är en av de utvalda aktörerna är ett erkännande av vår starka ställning på marknaden och passar den strategiska utvecklingen av vår portfölj.”

Martin Claßen, produktchef på Enreach, utvecklar resonemanget: ”Vi strävar efter att göra kontakten mellan människor så friktionsfri som möjligt och undanröja de fysiska och digitala hindren så att människor kan fokusera på sina samtal, utan att störas av tekniken. Att vara en del av Microsoft Operator Connect är ett ytterligare steg i denna riktning, och det passar även in i vårt uppdrag att hjälpa Microsoft-kunder i hela regionen att få ut mesta möjliga av sina teknikinvesteringar.”

Microsoft Operator Connect kommer att finnas tillgängligt från Enreach Danmark, Finland, Tyskland, Spanien och Nederländerna, och snart följer fler europeiska länder.

Om Enreach

Enreach är en europeisk ledande leverantör av kontakttjänster, med stark närvaro i Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, Danmark, Finland och Baltikum. Enreach tillhandahåller samarbetsteknik och telekomtjänster genom sina återförsäljare, tjänsteleverantörspartner och via direkta kanaler. All verksamhet bidrar till intelligenta, integrerade it- och kommunikationslösningar som säkerställer optimal kommunikation och optimala arbetsflöden mellan organisationer. Enreachs uppdrag är att ge företag tillgång till de bästa kommunikations- och samarbetsverktygen med ett enkelt, användarcentrerat gränssnitt som är uppbyggt kring deras specifika behov och system. Koncernens produkter låter alla företag, oavsett bransch eller storlek, få tillgång till kraftfulla funktioner så att deras anställda kan fokusera på att åstadkomma stora saker. Enreach är verksamt i över 25 länder och har mer än 1 100 anställda som arbetar på 24 olika kontor i Europa.

För mer information, gå in på www.enreach.com

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?
Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

kontakta oss