Om oss

CREATE CONTACT MAGIC

Enreach är en ledande europeisk leverantör av unified communications (UC) och vi tillhandahåller samarbetsverktyg som gör kontakten mellan företag och mindre team helt flexibel och sömlös. Varje dag gör vi skräddarsydd teknik tillgänglig för alla typer av verksamheter såsom entreprenörer, grossistpartner och tjänsteleverantörer – oavsett storlek.

Vi gör det enkelt för växande organisationer att integrera affärsteknik, konnektivitet och produktivitet. Det ställs krav på företag i alla branscher att de upprätthåller kontakten med sina anställda och sina kunder. Våra produkter och tjänster optimerar dessa kontaktpunkter och låter människor nå en ny nivå av effektivitet. Enreach tillhandahåller en metod som gör det möjligt för företag att fungera optimalt.

Vi förstår att i ett nytt normalläge är den expertis och de bakomliggande system som gör att dina anställda når sin fulla potential avgörande för att ett företag ska bli framgångsrikt.

Juhamatti Muuraiskangas

Head of Business Unit, Enreach for enterprises

"Enreach är en engagerad partner som hjälper till att bygga nästa generations affärskommunikation och bättre kundupplevelser."

Juhamatti-Muuraiskangas-Enreach

Våra värderingar

Vår kultur bygger på tre företagsvärderingar:

 

ÖPPENHET

Öppenhet utgör själva kärnan i Enreach-kulturen. Vi är nyfikna och omtänksamma, vi lyssnar och frågar varför, vi jobbar gärna över teamgränserna, vi är öppna och vi finns alltid där för varandra.

SKAPA ENTUSIASM

i skapar entusiasm i alla våra kontakter och i varje partnerskap vi vårdar. Vi skapar den sortens band som ger ögonblick att minnas och som får människor att le.

GÖRA DET DÄR LILLA EXTRA

Vi anstränger oss mer än något annat företag. Vi är djärva, tar oss an utmanande befintliga lösningar och tänjer på gränserna för traditionellt tänkande. Vi experimenterar och vågar göra misstag – experter och partner som kontinuerligt förbättras.

physich-prediction-act-online-16bit-fllipped

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?

Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

Kontakta oss