Om oss

CREATE CONTACT MAGIC

Enreach är en leverantör av integrerad kommunikation som är baserad i Europa och som kämpar för en typ av öppet samarbete som gör kontakten mellan företag och mindre team helt magisk. Varje dag gör vi teknik av rätt storlek åtkomlig för alla typer av verksamheter – oavsett storlek – för entreprenörer, grossistpartner och tjänsteleverantörer.

Vi gör det enkelt för växande organisationer att integrera affärsteknik, konnektivitet och produktivitet. Det ställs krav på företag i olika branscher att de upprätthåller kontakten med sina anställda och sina kunder. Våra produkter och tjänster optimerar dessa kontaktpunkter och låter människor nå nya produktivitetshöjder. Enreach är inte bara vad vi heter, namnet förkroppsligar även vår metod som gör det möjligt för företag att fungera optimalt.

Vi förstår nämligen att i det nya normalläget är den expertis och de bakomliggande system som gör dina anställda så produktiva som möjligt avgörande för att förverkliga den potential som gör ett företag framgångsrikt.

Matti Heikkonen, Managing Director, Enreach for Enterprises

"Enreach är en engagerad partner som hjälper till att bygga nästa generations affärskommunikation och bättre kundupplevelser."

Matti_Heikkonen

Våra värderingar

Vår kultur bygger på tre företagsvärderingar:

 

ÖPPENHET

Öppenhet utgör själva kärnan i Enreach-kulturen. Vi är nyfikna och omtänksamma, vi lyssnar och frågar varför, vi jobbar gärna över teamgränserna, vi är öppna och vi finns alltid där för varandra.

SKAPA ENTUSIASM

Vi skapar entusiasm i alla våra kontakter och i varje partnerskap vi vårdar. Vi skapar den sortens band som ger ögonblick att minnas och som får människor att le.

GÖRA DET DÄR LILLA EXTRA

Vi anstränger oss mer än något annat företag. Vi är djärva, tar oss an utmanande befintliga lösningar och tänjer på gränserna för traditionellt tänkande. Vi experimenterar och vågar göra misstag – experter och partner som kontinuerligt förbättras.

physich_prediction_act_Online-16bit

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?
Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

kontakta oss