Tietoa meistä

CREATE CONTACT MAGIC

Enreach on eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys. Edistämme avointa yhteistyötyyliä, joka tekee koko yrityksen ja pienten tiimien välisestä viestinnästä todella saumatonta. Tuomme juuri oikein mitoitettua teknologiaa kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten saataville ja autamme päivittäin niin isoja palveluyrityksiä kuin yksittäisiä yrittäjiä ja tukkukauppiaitakin.

Me teemme teknologian, yhteydenpidon ja tuottavuuden yhdistämisestä helppoa. Eri alojen yrityksillä on erilaisia vaatimuksia yhteydenpitoon työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Meidän tuotteemme ja palvelumme yhdistävät ja optimoivat näitä eri kontaktipisteitä, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden olla entistä tuottavampia. Enreach auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ymmärrämme, että tänä päivänä menestyäkseen yritys tarvitsee oikeanlaisten ihmisten lisäksi oikeanlaiset taustajärjestelmät. Meidän avullamme yrityksesi henkilöstö saa itsestään parhaat tehot irti.

Juhamatti Muuraiskangas

Head of Business Unit, Enreach for enterprises

"Enreach on sitoutunut kumppani, joka auttaa rakentamaan seuraavan sukupolven yritysviestintää ja parempia asiakaskokemuksia."

Juhamatti-Muuraiskangas-Enreach

Arvomme

Yrityskulttuurimme perustana on kolme arvoa:

 

AVOIMUUS

Avoimuus on Enreachin kulttuurin ydin. Olemme uteliaita ja välitämme. Kuuntelemme ja haluamme tietää syyt. Toimintamme on läpinäkyvää, teemme innolla töitä eri tiimien kanssa ja olemme läsnä toisillemme.

INNOSTUS

Tuomme jokaiseen kohtaamiseen meistä itsestämme lähtevää innostusta ja vaalimme luomiamme suhteita. Pyrimme yhteyksiin, jotka tuovat hymyn huulille vielä jälkeenkin päin.

ITSENSÄ YLITTÄMINEN

Meillä on hoksottimet kohdallaan. Koettelemme perinteisen ajattelun rajoja rohkeasti ja olemassa olevia ratkaisuja haastaen. Kannustamme kokeilemaan ja uskaltamaan tehdä virheitä – olemme asiantuntijoita ja kumppaneita jatkuvan oppimisen tiellä.

physich-prediction-act-online-16bit-fllipped

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä