Förbättra ditt callcenters effektivitet med vår lösning för utgående samtal

När det gäller att förbättra effektiviteten hos ditt säljteam är en lösning för utgående samtal det bästa alternativet.

Boka en demo

STÄRK DINA UTGÅENDE SAMTAL MED INTELLIGENTA UPPRINGARE

Intelligenta uppringare ger dig kraften hos automatisering och gör det enklare än någonsin tidigare att optimera processen för utgående samtal. Du får ett lättanvänt gränssnitt som förutsäger säljarens tillgänglighet och eliminerar tid som slösas på att ringa upp och vänta. Det finns alltid nya potentiella kunder i kön som är redo för dina säljare.

HubSpot Video

 

FÅ TILLGÅNG TILL VIKTIGA SAMTALSDATA MED ANPASSADE INSTRUMENTPANELER OCH STATISTIK

Utgående försäljningsverksamhet handlar om mätvärden och nyckeltal. Skapa kraftfulla instrumentpaneler genom dra-och-släpp-funktion för att komma åt ditt företags viktigaste samtalsstatistik. Samla in och lagra data i realtid vilket gör det möjligt för chefer att snabbt göra ändringar och se resultat. Med över 160 nyckeltal att välja bland kan du skapa dina egna rapporter och följa exakt de värden du behöver.

FÅ REALTIDSINFORMATION OM DITT CALLCENTER

Realtidshantering ger dig tillgång till allt du behöver veta för att alltid driva en så smidig och effektiv verksamhet som möjligt. Du får realtidsrapporter om den övergripande statusen för ditt callcenter. Du kan registrera interaktioner med kunder när de inträffar, så att alla dina data är aktuella och korrekta.

FUNKTIONER

Outbound från enreach – ladda ner vår guide

Läs mer om hur Outbound från Enreach gör callcenter mer effektiva

Flows by Enreach

NÅ FLER OCH BÄTTRE LEADS MED FLOWS FÖR MARKNADS­AUTOMATISERING

Stärk din utgående försäljningsprocess genom att kombinera Outbound med Flows.

Att integrera Outbound med Flows är ett smart sätt att hantera din leadsstrategi för potentiella kunder. Flows gör det enkelt att övervaka alla leads och bygga avancerade segment och automatiserade flöden så att ni kan nå ut till rätt potentiella kunder vid rätt tidpunkt.

Läs mer →

flows-mobile-tint

Outbound by Enreach

OUTBOUND FRÅN ENREACH GER FLER KVALIFICERADE LEADS OCH HÖGRE FÖRSÄLJNING

Låt oss visa en demo om hur Outbound från Enreach kan hjälpa dig att automatisera processerna i ditt utgående callcenter, göra dina säljare mer effektiva och hjälpa ditt säljteam att konvertera fler leads till kunder.

Boka en demo

collaboration-callcenter
VÄRLDENS FRÄMSTA MOLNBASERADE VOICE PLATTFORM, BETRODD AV:
Toyota_logo_slideri M-files_logo_slideri SOL_logo_slideri Hartikainen_logo_slideri Lahitapiola_logo_slideri Paroc_logo_slideri

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?
Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

kontakta oss