Öka ditt callcenters effektivitet med vår lösning för utgående samtal

När det gäller att förbättra effektiviteten hos ditt säljteam är en lösning för utgående samtal det bästa alternativet.

DOWNLOAD GUIDE

 

STÄRK DINA UTGÅENDE SAMTAL MED INTELLIGENTA UPPRINGARE

Intelligenta uppringare ger dig kraften hos automatisering och gör det enklare än någonsin tidigare att optimera processen för utgående samtal. Du får ett lättanvänt gränssnitt som förutsäger säljarens tillgänglighet och eliminerar tid som slösas på att ringa upp och vänta. Det finns alltid nya potentiella kunder i kön som är redo för dina säljare.

FÅ TILLGÅNG TILL VIKTIGA SAMTALSDATA MED ANPASSADE INSTRUMENTPANELER OCH STATISTIK

Utgående försäljningsverksamhet handlar om mätvärden och nyckeltal. Skapa kraftfulla instrumentpaneler genom dra-och-släpp-funktion för att komma åt ditt företags viktigaste samtalsstatistik. Samla in och lagra data i realtid vilket gör det möjligt för chefer att snabbt göra ändringar och se resultat. Med över 160 nyckeltal att välja bland kan du skapa dina egna rapporter och följa exakt de värden du behöver.

FÅ REALTIDSINFORMATION OM DITT CALLCENTER

Realtidshantering ger dig tillgång till allt du behöver veta för att alltid driva en så smidig och effektiv verksamhet som möjligt. Du får realtidsrapporter om den övergripande statusen för ditt callcenter. Du kan registrera interaktioner med kunder när de inträffar, så att alla dina data är aktuella och korrekta.

FUNKTIONER

Brain

Intelligenta uppringare

Förutsäg säljarens tillgänglighet och få automatiskt nya potentiella kunder på linjen. Spara tid genom att slippa ringa upp och vänta i onödan när ingen svarar.

popup

Dynamiska skrivbord för säljare

Skapa anpassade skrivbord för säljare baserat på intelligenta data. Dölj eller visa specifika datafält dynamiskt för maximal säljareffektivitet.

Outbound3

Instrumentpanel och statistik

Få tillgång till verksamhetens samtalsstatistik i realtid. Skapa anpassade automatiska rapporter och spåra tidsanvändning och effektivitet.

realtime

Realtidshantering

Få en överblick i realtid av vad som händer i ditt callcenter. Följ konversationer och lyssna på inspelade eller pågående samtal.

Agent

Organisering av säljare

Skapa användarroller och tilldela dem till team eller avdelningar baserat på deras färdigheter. Schemalägg arbetspass och hantera löner på ett och samma ställe.

Data

Datalagring och regelefterlevnad

Uppfyll bestämmelser för efterlevnad med regelbaserade automatiseringar. Hantera ring-inte-listor och behandla känsliga uppgifter på ett korrekt sätt.

Incoming

Hanteraren för inkommande samtal

Omvandla fler potentiella kunder med ett effektivt system som spårar leads som ringer tillbaka till ett missat samtal från er. Blanda automatiskt inkommande och utgående samtal för att göra ditt callcenter mer effektivt.

appointment

Boka möten

Boka enkelt möten med leads i en strömlinjeformad och effektiv process och integrera dem direkt i ditt kalendersystem.

triggers

Triggers och automatisering

Automatisera dina processer med triggers som kan utföra ett antal åtgärder när en specifik händelse inträffar. Åtgärdstyper inkluderar att skicka e-postmeddelanden, sms eller automatiskt överföra data till externa applikationer.

Outbound från enreach – ladda ner vår guide

Läs mer om hur Outbound från Enreach gör callcenter mer effektiva

Flows by Enreach

NÅ FLER OCH BÄTTRE LEADS MED FLOWS FÖR MARKNADS­AUTOMATISERING

Stärk din utgående försäljningsprocess genom att kombinera Outbound med Flows.

Att integrera Outbound med Flows är ett smart sätt att hantera din leadsstrategi för potentiella kunder. Flows gör det enkelt att övervaka alla leads och bygga avancerade segment och automatiserade flöden så att ni kan nå ut till rätt potentiella kunder vid rätt tidpunkt.

Läs mer →

 

flows-mobile-tint

Outbound by Enreach

OUTBOUND FRÅN ENREACH GER FLER KVALIFICERADE LEADS OCH HÖGRE FÖRSÄLJNING

Låt oss visa en demo om hur Outbound från Enreach kan hjälpa dig att automatisera processerna i ditt utgående callcenter, göra dina säljare mer effektiva och hjälpa ditt säljteam att konvertera fler leads till kunder.

Boka en demo
collaboration-callcenter

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?

Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

Kontakta oss