LÅT VOICE ÅTERIGEN VARA HJÄRTAT I FÖRETAGS KOMMUNIKATIONEN

Skapa meningsfulla kundupplevelser och effektiv försäljning med vår molnbaserade lösning.

Boka en demo Kontakt

Outbound och flows

FÖRBÄTTRA EFFEKTIVITETEN FÖR DITT SÄLJTEAM

Utnyttja potentialen i dina samtalslistor och engagera och väck intresse hos svårtillgängliga kontakter med snabb och användarvänlig automatiserad marknadsföring.

Läs mer om Outbound

Bättre voice för IT

CTO

Säg adjö till dyra servrar, maskinvaruunderhåll och säkerhetslösningar. Vår lösning är framtagen för molnet och eliminerar långa ledtider samt ersätter komplicerade äldre system med standardiserad styrning på en enhetlig, modern plattform.

Läs mer →

connectivity-sip-trunk

Optimera verksamheten på callcenter

PROFESSIONELLA KONTAKTCENTER

Ge ditt team moderna verktyg för moderna samtal för varje steg i den anpassade cykeln – oavsett tid, plats eller kanal. I dagens extremt konkurrenskraftiga affärsmiljö vinner personliga upplevelser lojalitet, avvärjer konkurrenter och påskyndar tillväxten.

Läs mer →

collaboration-callcenter

Förbättra kundupplevelsen

PROFESSIONELL KUNDUPPLEVELSE

Sätt samtalet i centrum för alla kundmöten i varje del av kundcykeln. Gör kopplingen mellan ditt varumärke och dina kunder mänskligare med angenäma och mer empatiska röstupplevelser för en sömlös kundupplevelse.

Läs mer →

mobile

Verktyg för försäljning

FÖRSÄLJNINGSCHEFER OCH MARKNADSCHEFER

Få fullständig insyn i samtal med sentimentanalys, tidigare interaktioner, prediktiva köpbeslut och mer med Enreachs funktioner för dataspårning. Förstå vilka leads som är heta, identifiera kontorisker och förebygg friktion innan den sker.

Läs mer →

mobile-fmc

Kundberättelser

TAPIOLAN LÄMPÖ GÖR PERSONALEN BÅDE MER TILLGÄNGLIG OCH EFFEKTIV

Groups kundtjänst fick kommunikationsverktyg från Enreach, vilket gjorde personalen både mer tillgänglig och effektiv. (Case in English)

Läs mer →

Kundberättelser

25 % MER EFFEKTIV ANVÄNDNING AV RESURSER FÖR POHJANTÄHTI

Innan de startade det ”nya normala” bestämde sig Pohjantähti för att göra förändringar genom att välja röst som främsta kanal för kundmöten. Detta möjliggjorde mänsklig kontakt för alla viktiga kontaktpunkter. (Case in English)

Läs mer →

Vår personal
gör skillnad

Vårt engagerade, kunniga team är alltid öppet för nya talanger. Vi har ett gemensamt mål, värdesätter varandra och tycker om att arbeta tillsammans.

Gå med i laget

Unified communications för flexibla affärer

Som en ledande europeisk leverantör av unified communications (UC) tillhandahåller Enreach kommunikationsteknik och integrerade telekomtjänster via återförsäljare och direkta varumärken (DTC) som möjliggör en flexibel organisation.

  • Kontor och partnernätverk över hela Europa som tar hand om vår öppna och flexibla UC-platform
  • UCaaS, kontaktcenter och lösningar för automatiserad marknadsföring för företag som behöver växa
  • ICT-innovation och vertikal applikationsintegration för kundsegment i mellanmarknad och företag
  • Företagsklassad telefoni med lösningar för fast och mobil kommunikation för företagskunder med lokal support för att möta efterlevnadskraven
  • En framgångsrik entreprenörskultur som utvecklas genom kontinuerligt lärande, samarbete och innovativt tänkande
enreach

VI FINNS DÄR NÄR DU BEHÖVER OSS, OCH ÄR OSYNLIGA NÄR DU INTE GÖR DET

Vill du veta hur vi arbetar?

Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

Kontakta oss