NÅ FLER OCH BÄTTRE LEADS MED FLOWS FÖR MARKNADS­AUTOMATISERING

Effektivisera din försäljning och marknadsföring med automatiserade flöden som når rätt leads vid rätt tidpunkt. Skicka personliga, relevanta och aktuella meddelanden via olika kanaler.

boka en demo

AUTOMATISERA DIN FÖRSÄLJNINGS­PROCESS MED KRAFTFULLA DRA-OCH-SLÄPP-FLÖDEN

En av de mest kraftfulla huvudfunktionerna i Flows från Enreach är att skapa arbetsflöden. Arbetsflöden gör så att du kan automatisera flera arbetsuppgifter i en sekvens som är logisk för ditt företag. Det går att dra och släppa dessa flöden på plats, vilket gör dem enkla att skapa och de blir snabbt effektiva jämfört med om processen skulle göras manuellt.

BYGG ENKELT AVANCERADE SEGMENT OCH LEVERERA RELEVANTA ERBJUDANDEN

Med Flows kan du segmentera kunder och potentiella kunder och skicka rätt meddelanden till dem vid rätt tidpunkt. Segment är otroligt värdefulla när det gäller att anpassa dina försäljnings- och marknadsföringsinsatser för att engagera människor med relevanta erbjudanden, vilket i sin tur leder till större intäkter för ditt företag.

HANTERA DIN LEADSSTRATEGI OCH ÖKA FÖRSÄLJNINGEN

Flows gör det enkelt att hålla reda på alla era leads. Om du inte använder automatisering i hanteringen av dina leadsdata kan du gå miste om att omvandla ännu fler potentiella kunder till betalande kunder. När du vet var leads skapas, vilka e-postmeddelanden de interagerade med eller vilka av era webbsidor de besökte blir poängsättningen av leads så mycket enklare.

FUNKTIONER

Lead

Automatisering av försäljning

Automatisera din försäljningsprocess genom att bygga avancerade leadsflöden med ett enkelt redigeringsprogram med dra-och-släpp-funktion. Använd marknadsföringsaktiviteter för flera kanaler som en del av försäljningsprocessen.

segment

Avancerad segmentering

Bygg avancerad segmentering från leadsdatabasen. Skapa segment baserade på alla kända data för plattformen och sätt ihop regler utifrån händelser som e-postmeddelanden, samtal eller webbplatsbesök.

Score

Poängsättning av leads

Identifiera vilka potentiella kunder som är mest värdefulla för ditt företag. Poängsätt leads efter beteenden och segmentera listan efter leadpoäng.

track

Konverteringsspårning

Identifiera hur väl dina kampanjer genererar leads, försäljning, registreringar och andra viktiga aktiviteter för ditt företag. Skapa rapporter över kundkonvertering.

Control-1

Leadshantering

Hantera potentiella kunder genom att övervaka leadskällor, uppgifter och historiska data. Allt samlat på en enda användarvänlig plats.

SMS

Marknadsföring med SMS och e-post

Skicka engagerande e-postmeddelanden och SMS för att nå alla potentiella kunder. Spåra resultaten och förbättra dem med varje kampanj.

Web

Spåra webbtrafik

Se vilka som besöker din webbplats, följ hela kundresan och skapa djupgående rapporter för att få värdefulla insikter som förbättrar försäljningen.

Customer_experience

Hantering av sociala medier

Hantera alla era sociala nätverk på en enda plattform. Skapa målgruppslistor baserat på leadsdata och visa relevanta annonser för dem.

popup

Popupfönster för webbplatser

Omvandla webbplatsbesökare till leads med engagerande och anpassningsbara popupfönster. Allt utan att behöva kunna vare sig programmering eller design.

FLOWS FRÅN ENREACH – LADDA NER VÅR GUIDE

Läs mer om hur Flows från Enreach hjälper dig att effektivisera dina försäljnings- och marknadsföringsinsatser. (Guiden är på engelska.)

Outbound

SKICKA LEADS TILL CALLCENTER MED OUTBOUND-INTEGRATION

Den djupgående integrationen mellan Flows och Outbound från Enreach gör det enkelt att använda telemarketing som kanal i din försäljningsprocess. De är otroligt kraftfulla när de kombineras eftersom de ger dina säljare de leadsdata de behöver för att bli effektivare när de pratar i telefon. Skicka automatiskt kvalificerade leads till callcenter, flytta dem till specifika kampanjer och ge dina säljare möjlighet att ha mer meningsfulla konversationer.

Läs mer →

collaboration-callcenter

Flows by Enreach

AUTOMATISERAD MARKNADSFÖRING PÅ ETT ENKELT SÄTT

Flows från Enreach hjälper dig att nå rätt potentiella kunder dygnet runt medan du fokuserar på att få ditt företag att växa.

Låt oss visa en demo om hur du automatiserar dina leadsflöden, ökar försäljningen och automatiskt genererar mer värde åt ditt företag.

Boka en demo
collaboration-mobileclient

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?

Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

Kontakta oss