Avancerad teknik möjliggör transformerande kommunikation för hela företaget

Tjänster för affärskommunikation

Boka en demo Kontakta oss

FÖRETAGS­FLEXIBILITET BÖRJAR HÄR

Idag har IT-avdelningarna en nyckelroll i möjliggörandet för organisationer att prestera optimalt i en affärsmiljö som snabbt förändras. För att lyckas måste företag erbjuda verktyg för ett agilt och innovativt arbetssätt för alla – på hela företaget. Inga kompromisser kan göras med tjänsternas kvalitet eller säkerhet. Ta reda på mer om hur molnbaserad röstkommunikation kan hjälpa till att realisera nästa generations affärskommunikation.

ARBETA PÅ ALLA ENHETER – NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST

Den molnbaserade kommunikationsplattformen gör det möjligt för företag att på ett intelligent sätt hantera sina interna kommunikationsbehov och förbättra både kundupplevelsen och kontaktcentrets effektivitet.

Att ha hela telekominfrastrukturen i ett enda molngränssnitt sänker underhållskostnaderna och det är tillgängligt för alla enheter, alla användare och för alla samtal både inrikes och utrikes.

RÖSTTEKNOLOGI FÖR BÄTTRE IT

Säg adjö till höga utgifter för servrar, maskinvaruunderhåll och säkerhetslösningar. Vår lösning är framtagen för molnet och eliminerar långa ledtider och ersätter komplicerade äldre system med en enhetlig, modern plattform som har standardiserad styrning.

Läs mer →

connectivity-sip-trunk

FÖRBÄTTRAD KUNDUPPLEVELSE OCH EFFEKTIVITET

Högpresterande omnikanalskundtjänst med full vy mot kunder. Dessutom står uppdaterad kundinformation i centrum för all verksamhet och är tillgänglig för att användas av kontaktcentrets proffs i varje kundinteraktion.

Läs mer →

mobile-mobile-hero

PROFESSIONELLA KONTAKTCENTER

Ge ditt team moderna verktyg för moderna samtal för varje steg i den anpassade cykeln – oavsett tid, plats eller kanal. I dagens extremt konkurrenskraftiga affärsmiljö är det personliga upplevelser som leder till lojalitet, avvärjer konkurrenter och påskyndar tillväxten.

Läs mer →

collaboration-callcenter

FÖRSÄLJNINGSLEDNING: FÖR SÄLJLEDARE OCH MARKNADSCHEFER

Få fullständig insyn i samtal med sentimentanalys, tidigare interaktioner, prediktiva köpbeslut och mer med Enreachs funktioner för dataspårning. Förstå vilka leads som är heta, identifiera kontorisker och förebygg friktion innan den inträffar.

Läs mer →

mobile-fmc_Hero

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?

Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

Kontakta oss