LÅT OSS FÖRENA RÖST OCH DATA

Datacentrering kan inte baseras på isolerade applikationer. Därför beslutade vi att ta Embedded Voice till de befintliga applikationerna.

Boka en demo

ÖVERSIKT AV EMBEDDED VOICE

Embedded Voice är en företagsomfattande lösning som ger en helhetsbild och en kontrollpanel för all kommunikation. Embedded Voice säkerställer att varje röstanslutning i verksamheten känns igen inklusive alla slutpunkter såsom mobilabonnemang, mjukvarutelefoner, hårdvarutelefoner, smartphone-appar och anslutningar för enhetlig kommunikation. Röstsamtal till och från de här slutpunkterna spelas in i datasjön och tillhandahålls för vidare analys. Samtidigt hanteras dataintegritet, säkerhet och åtkomstkontroller med olika åtgärder.

Embedded Voice har utformats för att stödja och komplettera kontaktcenter och kundservice via omnikanal. Hur smidig tjänsten är och hur väl den fungerar kan följas genom övervakning och rapportering. Systemadministratörerna kan använda applikationer för tjänstehantering för att konfigurera systemet. Embedded Voice-tjänster kan integreras i de utvalda tredjepartssystem som behövs i kundtjänstarbetet.

Avancerat telefonsystem

Voice for Windows

Embedded Voice för Windows ger Windows-enheter en modern röst. Det är en avancerad telefonlösning för olika behov – från en grundläggande mjukvarutelefon till växel och upp till en komplett callcentermiljö. Och den är till och med kompatibel med Outlook.

Öppna bara din bärbara dator och börja prata!

young-woman-working-from-home

Förvandla din webbläsare till en telefon

Voice for Browser

Ingen installation, inget krångel, inga komplicerade uppdateringar – öppna bara webbläsaren och börja prata! Med Embedded Voice för webbläsare tillhandahålls alla de telefonfunktioner som företag och kundtjänstmiljöer kräver och är baserat på WebRTC-teknik. Säljare med lättanvänd programvara.

flows-mobile-tint

Inbyggd mobilapp

Voice for Android and iOS

Plattformsspecifika mobilappar och användargränssnitt för att hantera Embedded Voice. Mobilappen hjälper användare att enkelt använda, hantera och övervaka Embedded Voice-tjänsterna genom att erbjuda funktioner för närvaro och tillgänglighet inklusive en personlig och företagsrelaterad adressbok samt synlighet för samtalshändelser.

balancing_act_Online-16bit

Färdig integration

Voice for Salesforce

Nå kunder i deras föredragna kanal utan uppdelning av information eller dataförlust. Det spelar ingen roll om det gäller chatt, e-post, självbetjäning, samtal till fastnätsnummer eller mobiler – med Enreach kan du erbjuda omnikanalsamtal direkt inom Salesforce.

Läs mer →

collaboration-ms-teams-integration

Öka produktiviteten och sänk den totala ägandekostnaden

Voice for Microsoft Dynamics 365

Spåra data från säljsamtal, kundförfrågningar, försäljningsförfrågningar, supportfrågor med mera och kombinera dem med övriga data från Microsoft Dynamics 365 för att bygga en komplett profil av kunden.

Läs mer →

enreach contact_rt
VÄRLDENS FRÄMSTA MOLNBASERADE VOICE PLATTFORM, BETRODD AV:
Toyota_logo_slideri M-files_logo_slideri SOL_logo_slideri Hartikainen_logo_slideri Lahitapiola_logo_slideri Paroc_logo_slideri

Vi finns där när du behöver oss, och är osynliga när du inte gör det

Vill du veta hur vi arbetar?
Oavsett dina kommunikationsbehov har vi en lösning som förändrar hur team samarbetar, kunder lyckas och företag fungerar. Låt oss diskutera dina behov ytterligare – vi älskar att träffa nya, spännande människor.

kontakta oss