Asiakastuki

Olemme apunasi.

Enreach tuki avoinna:
Maanantai - perjantai 8:00 - 16:00

Puhelimitse

Suomessa +358 40 450 3001
Ruotsissa +46 8 446 8 1020

Sähköpostilla

support.fi@enreach.com

Palveluportaali

Voit lähettää palvelupyyntöjä sekä seurata käsittelyprosessia.

Siirry portaaliin

Lisäksi seuraavat palvelut 24/7/365

Aukioloaikojen ulkopuolella saat apua asiakaspalvelun numerosta +358 40 450 3001 vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä seuraavissa asioissa:

  • Häiriöilmoitukset. Huomaathan, että voit seurata ajankohtaista tilannetta Status Page -sivulla
  • PUK-koodikyselyt. Huomaathan, että PUK-koodin voi tarkastaa myös Portal -sivustolta
  • Liittymän tilapäinen sulkeminen. Huomaathan, että voit sulkea liittymän tilapäisesti myös Portal -sivustolla

Status Page

Ajankohtainen tilanne Enreach-palveluista Status Page -sivustolla

Help Portal

Ohjeita, tuotekuvauksia ja muuta tärkeää sisältöä Enreach palveluista. Siirry Help Portaliin.

Internet ja MMS asetukset

Mobiilivarmenne

Verkkovierailu Yhdysvalloissa Enreach-DNA liittymillä 


Yhdysvaltalaiset operaattorit sulkevat vaiheittain 3G-verkkojaan siirtyessään 4G- ja 5G-verkkoteknologioihin. Kesän aikana muutoksia tekee ainakin AT&T ja T-Mobil.

Enreach-DNA liittymien osalta verkkovierailu toimii jatkossakin normaalisti mobiilidatalla, mutta teknologioiden päivitys saattaa vaikuttaa mobiilipuheeseen, joka toimii nyt 3G-verkossa. 
Yhdessä suomalaisten operaattorikumppaneidensa kanssa Enreach kehittää mobiilipuheelle uutta 4G:tä tukevaa puheratkaisua (Voice over LTE (VoLTE)) operaattoreiden aikataulujen mukaisesti.

Enreach-DNA liittymien osalta VoLTE tuki valmistuu kesälomakauden 2022 jälkeen. 
 
Mitä tehdä, mikäli mobiilipuhe ei toimi?

Yhdysvalloissa mobiilidata on edelleen tuettu AT&T sekä T-Mobil verkoissa. Vaikka T-Mobil sulkee 3G-verkkonsa, operaattorin 2G-verkko toimii edelleen mobiilipuheelle. Sekä mobiilidatalle että mobiilipuheelle tuettuja verkkoja ovat Indigo Wireless, Union Telephone ja Commnet. 
Mikäli puhelin ei automaattisesti rekisteröidy mobiilipuhetta tukevan operaattorin verkkoon, on suositeltavaa hakea vierailijaverkko manuaalisesti. Suosittelemme T-Mobil verkon käyttöä.

Mobiilidata -yhteydellä voi myös soittaa erilaisilla sovelluksilla (esim. Whatsapp) internet-puheluita, jolloin puheluista veloitetaan tiedonsiirron hinta silloin, kun tiedonsiirtoon käytetään mobiiliverkkoa.

3G-verkkoja alas ajetaan myös muualla maailmalla. Matkustaessasi maailmalla kannattaa siis aina testata vaihtoehtoista vierailijaverkkoa, mikäli huomaat, että liittymässäsi toimii data, mutta ei puhe. 

Paikalla silloin kun tarvitset – näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?
Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

ota yhteyttä