TYÖKALUT
MYYNNIN JOHTAMISEN TUEKSI

Luo puheluista tunneanalyysejä, tarkastele aiempaa vuorovaikutusta ja ennakoi ostopäätöksiä. Perusta seuraava siirtosi reaaliaikaiseen asiakastietoon.

VARAA DEMO

LISÄTEHOA MYYNTIIN 

Myy oikeaan aikaan ja hoida asiakassuhteitasi juuri oikealla hetkellä. Valitse ratkaisu, jolla onnistut. Älykkäät ratkaisumme ja edistyneet datanseurantatoimintomme auttavat sinua löytämään laadukkaimmat liidit, tunnistamaan riskit ja ehkäisemään asiakaspoistumaa. 

Salesforce

KASVATA MYYNTIÄ HETI KÄYTTÖVALMIILLA
SALESFORCE-INTEGRAATIOLLA

Kerää puheluista tietoa, jonka avulla voit vaikuttaa asiakaskäyttäytymiseen ja ennakoida sitä. Tehosta Salesforcen käyttöä, tarjoa asiakkaillesi yksilöllisempi palvelukokemus ja luo uusia mahdollisuuksia lisämyyntiin.

Lue lisää →

collaboration-ms-teams-integration

Embedded Voice 

TEHOKKAAT TYÖKALUT ASIAKASYHTEYDEN­OTTOJEN KÄSITTELYYN 

Hae nopeasti kaikki asiakkaaseen liittyvät tiedot ja löydä oikeat työkalut organisaatiosi viestintätapahtumien ja asiakaskäyttäytymisen analysointiin. 

Lue lisää →

homepage-image-tint

Outbound

PUHELURATKAISU KAIKKIIN MYYNNIN TARPEISIIN 

Tee fiksumpia päätöksiä yrityskäyttöön suunnitellun puheluohjelmistomme avulla ja keskity kasvattamaan liiketoimintaasi. Outbound-tuotteemme avulla yhdistät yrityksesi toimipisteet, osastot ja tiimit vaivatta.

Lue lisää →

collaboration-callcenter

Flows

TEE MARKKINOINNIN
AUTOMAATIOSTA HELPPOA

Optimoi yrityksesi myyntiä ja markkinointia automatisoidulla Flows-ratkaisullamme. Sähköpostit, aloitussivut, tekstiviestit, uutiskirjeet, kampanjasisällöt... Kaikki yhdessä helpossa ohjelmassa.

Lue lisää →

flows-mobile-tint

Artikkeli

Improve efficiency with call automation

How Automation Really Impacts Outbound Sales (With Use Cases)

Lue lisää →

Tutustu syvemmin myynnin johdon työkaluihin

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä