Koko yrityksen kattava viestintä

Parempaa puhetta modernilla teknologialla

varaa demo Ota yhteyttä

Joustavampi liiketoiminta alkaa tästä

It-osastoilla on merkittävä rooli organisaatioiden toimintojen tukijoina nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Menestyvien organisaatioiden on pystyttävä tarjoamaan kaikille työntekijöilleen ketteriä ja innovatiivisia työkaluja. Palveluiden laadusta ja turvallisuudesta ei ole varaa tinkiä. Lue lisää, kuinka pilvipohjainen puheratkaisu auttaa rakentamaan seuraavan sukupolven yritysviestintää.

Toimii kaikilla laitteilla, milloin ja missä vain

Pilvipohjaisen viestintäalustan avulla yritykset voivat hallita älykkäästi sisäistä viestintää, parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa asiakaspalvelukeskuksen toimintoja.

Yhdessä pilvirajapinnassa toimiva täysi tietoliikenneinfrastruktuuri vähentää ylläpitokustannuksia ja on kaikkien käyttäjien käytettävissä kaikissa laitteissa niin kotimaan kuin ulkomaan puheluissa.

Paranna it-toimintojasi puheteknologian avulla

Ei enää kalliita palvelimia, laitehuoltoja ja tietoturvakorjauksia. Pilvipohjainen ratkaisumme nopeuttaa läpimenoaikoja ja korvaa perinteiset, monimutkaiset järjestelmät yhtenäisellä, nykyaikaista alustaa käyttävällä standardoidulla hallintajärjestelmällä.

Lue lisää →

connectivity-sip-trunk

Paranna asiakaskokemusta ja tehosta toimintaa

Hyvin toimivassa monikanavaisessa asiakaspalvelussa työntekijöillä on aina kokonaisvaltainen 360 asteen asiakasnäkymä. Ajantasaiset asiakastiedot ovat kaiken toiminnan ytimessä ja koko asiakaspalvelukeskuksen käytettävissä kaikissa viestintätilanteissa.

Lue lisää →

mobile

Optimoi puhelinpalvelu­keskuksen toiminnot

Tehosta tiimisi työskentelyä moderneilla puhetyökaluilla kaikissa liiketoimintasi vaiheissa ajasta, paikasta ja kanavasta riippumatta. Tämän päivän vahvasti kilpailluilla liiketoimintakentillä yksilölliset palvelukokemukset luovat asiakasuskollisuutta, erottavat menestyjät kilpailijoistaan ja kiihdyttävät yrityksen kasvua. 

Lue lisää →

collaboration-callcenter

Työkaluja myynnin johtamisen tueksi

Tee puheluista tunneanalyysejä, tarkastele aiempaa vuorovaikutusta ja ennakoi ostopäätöksiä Enreachin dataseurannan avulla. Tunnista lämpimät liidit, havaitse riskit ja ennakoi muutoksia jo ennen kuin ne tapahtuvat. 

Lue lisää →

mobile-fmc_Hero

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä