Yhdistä puhe ja data

Datakeskeisyys ei voi perustua erillisiin ja siilotuneisiin sovelluksiin. Siksi päätimme tuoda Embedded Voicen osaksi olemassa olevia sovelluksia.

Lataa opas

Yleiskatsaus Embedded Voice -puheratkaisuista

Puheratkaisut koko yritykselle tarjoavat kokonaisvaltaisen näkymän ja kattavan raportointityökalun kaikkeen viestintään. Puheratkaisut takaavat sen, että organisaation jokainen puheyhteys tunnistetaan – kaikki matkapuhelinliittymät, ip-puhelimet, pöytäpuhelimet sekä yhdistetyn viestinnän yhteydet ja älypuhelinsovellukset. Näistä lähtevät ja niihin saapuvat puhelut tallennetaan datajärveen odottamaan tarkempaa analyysia. Samalla tietosuojaa, tietoturvaa ja käyttöoikeuksia valvotaan eri toimenpitein.

Embedded Voice on suunniteltu tukemaan ja täydentämään contact centerin toimintaa ja monikanavaista asiakaspalvelua. Voit seurata palvelun sujuvuutta ja laatua eri mittareiden ja raportoinnin avulla. Järjestelmän ylläpitäjät voivat käyttää palvelunhallintasovelluksia järjestelmän määrittämiseen. Puheratkaisut voidaan integroida määrättyihin kolmannen osapuolen järjestelmiin, joita tarvitaan asiakaspalvelutyössä.

Simplicity

Yksinkertaisuus on voimaa

Puhelin kulkee aina mukanasi, ja nyt myös tarvitsemasi puheratkaisut. Mobiilisovelluksemme mahdollistaa puheratkaisujen käyttämisen kaikkialla. Sovelluksen helppokäyttöisyys on vertaansa vailla.

Control-1

Ohjaa omaa työtäsi

Määritä läsnäolostatuksesi, jotta muut tietävät, oletko tavoitettavissa. Jos et pysty vastaamaan, siirrä puhelusi vastaajaan tai työtovereillesi. Puhelut reititetään toivomallasi tavalla.

Voice_first

Toimi aina oikeaan aikaan

Näet ilmoitukset, kun jotain tärkeää tapahtuu. Esimerkiksi silloin kun palvelukanavasi jonot kasvavat ja huomiotasi kaivataan.

Kehittynyt puhelinjärjestelmä

Puheratkaisu osaksi Windowsia

Ratkaisu tuo nykyaikaisen puheen kaikkiin Windows-laitteisiin. Puhelin soveltuu moniin eri tarpeisiin – ip-puhelimesta puhelinkeskukseen ja jopa täysimittaiseen call center -ympäristöön. Yhteensopiva myös Microsoft Outlookin kanssa.

Avaa kannettava tietokoneesi ja puhelu voi alkaa!

Solutions

Muuta selaimesi puhelimeksi

Selainpohjainen puheratkaisu

Ei asennuksia, ylimääräistä vaivaa tai monimutkaisia päivityksiä – avaa vain selain ja ala puhua! WebRTC-teknologiaan perustuva selainpohjainen puheratkaisu tarjoaa kaikki ne puhelintoiminnot, joita yrityksissä ja asiakaspalveluympäristöissä tarvitaan.

flows-mobile-tint

Natiivisovellus

Puheratkaisu Androidille ja iOS:lle

Natiivisovellus ja käyttöliittymä puheratkaisun hallintaan. Mobiilisovellus mahdollistaa puheratkaisupalvelujen helpon käytön, hallinnoinnin ja valvomisen. Se tarjoaa näkyvyyden niin puhelutapahtumiin kuin läsnäolo- ja tavoitettavuustietoihin, mukaan lukien henkilökohtaisen ja yrityksen osoitekirjan tietoihin.

balancing_act_Online-16bit

Käyttövalmis integraatio

Puheratkaisu osaksi Salesforcea

Tavoita asiakkaat heidän suosikkikanavallaan ilman tiedon pirstaloitumista ja menetystä. Olipa kyseessä chat- tai sähköpostikeskustelu, itsepalvelu tai lanka- tai matkapuhelimesta tuleva puhelu, Enreach tarjoaa monikanavaista keskustelua suoraan Salesforcessa.

collaboration-ms-teams-integration

Tehosta tuottavuutta ja alenna kokonaiskustannuksia

Puheratkaisu microsoft dynamics 365:lle

Seuraa esimerkiksi myyntipuheluista, asiakaspyynnöistä, myyntikyselyistä ja tukipalvelulle lähetetyistä kysymyksistä kerättyjä tietoja, ja yhdistä ne muuhun Microsoft Dynamics 365:stä kerättyyn tietoon. Näin saat kattavan tekoälypohjaisen 360 asteen asiakasnäkymän reaaliajassa.

Lue lisää →

enreach-contact_rt

Embedded Voice by Enreach - Lataa ilmainen oppaamme

Tehokas pilvipohjainen viestintäratkaisu. Älykäs tapa yhdistää ääni ja data! Opas on englanninkielinen.

Paikalla silloin kun tarvitset – näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?
Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä