TEHOSTA CALL CENTER -PALVELUITASI OUTBOUND-PUHELURATKAI­SULLAMME

Valitse Outbound-puheluratkaisumme, kun tavoitteena on kasvattaa myyntitiimisi tehokkuutta.

LATAA OPAS

 

Ota tehot irti Outbound-puheluista älykkään numeronvalitsimen avulla

Älykkäiden numeronvalitsimien automaatio tekee Outbound-puheluistasi entistäkin tehokkaampia. Saat yksinkertaisen käyttöliittymän, joka ennakoi myyjän tavoitettavuuden ja eliminoi numeron valitsemiseen ja odottamiseen hukatun ajan. Myyjiesi puhelujonossa on jatkuvasti uusia prospekteja.

Hyödynnä tärkeää puheludataa räätälöidyillä raportointi­näkymillä ja tilastoilla

Tulosten mittaaminen ja KPI-mittarit ovat oleellinen osa outbound-myyntiä. Luo drag & drop -toiminnon avulla tehokkaita raportointinäkymiä ja hyödynnä yrityksesi tärkeimpiä puhelutilastoja. Reaaliaikainen datan kerääminen ja tallentaminen mahdollistaa yrityksen johdolle nopeiden muutosten tekemisen ja tulosten seuraamisen. Valittavanasi on yli 160 KPI-mittaria, joiden joukosta löydät yrityksellesi sopivan raporttien luomista ja tarvitsemiesi tilastojen seuraamista varten.

Säilytä reaaliaikaisella hallinnalla selkeä kuva call center -palveluista

Reaaliaikainen hallinta antaa sinulle pääsyn kaikkeen olennaiseen tietoon sujuvan ja tehokkaan liiketoiminnan hoitamiseksi. Saat ajantasaisia raportteja yrityksesi call center -palveluiden kokonaistilanteesta. Voit myös tallentaa reaaliaikaisia asiakastilanteita, joten tietosi ovat aina tuoreita ja tarkkoja.

Ominaisuudet

Brain

Älykkäät numeronvalitsimet

Pystyt ennakoimaan myyjän tavoitettavuuden ja saat automaattisesti uusia outbound-prospekteja. Älä tuhlaa aikaasi soittamiseen ja vastaamatta jääviin puheluihin.

popup

Dynaaminen myyjän työpöytä

Luo myyjille personoituja ja dynaamisia työpöytiä älykkään datan avulla. Piilota tai näytä tietyt datakentät myynnin tehokkuuden maksimoimiseksi.

Outbound3

Raportointityökalu & tilastot

Hyödynnä yrityksesi reaaliaikaisia asiakaspuhelutietoja. Luo räätälöityjä automaattiraportteja ja seuraa ajankäyttöä ja tehokkuutta.

realtime

Reaaliaikainen hallinta

Saat reaaliaikaisen kokonaiskuvan yrityksesi call center -palvelun toiminnasta. Seuraa keskusteluja ja kuuntele puheluita tallenteelta tai livenä.

Agent

Myynnin organisointi

Luo käyttäjärooleja ja määritä ne tiimeille tai osastoille heidän osaamisalueensa mukaan. Hoida työvuorosuunnittelu ja palkanlaskenta yhdestä paikasta.

Data

Datan tietosuojavaatimukset

Varmista tietosuojavaatimusten toteutuminen sääntöpohjaisella automaatiolla. Hallinnoi listoja telemarkkinointikielloista ja käsittele arkaluonteista dataa huolellisesti.

Incoming

Saapuvien puheluiden hallinta

Konvertoi enemmän prospekteja seuraamalla tehokkaasti niitä liidejä, jotka soittavat sinulle takaisin vastaamatta jääneen puhelun jälkeen. Yhdistele automaattisesti inbound- ja outbound-puheluita tehostaaksesi yrityksesi call center -palveluita.

appointment

Tapaamisen sopiminen

Sovi tapaamiset liidien kanssa helposti ja tehokkaasti ja integroi ne suoraan haluamaasi kalenterijärjestelmään.

triggers

Triggerit & automaatio

Automatisoi prosessisi triggereillä, jotka aktivoituvat tiettyjen tapahtumien myötä. Triggereiden käynnistämiä toimintoja voivat olla esimerkiksi sähköpostien ja tekstiviestien lähettäminen tai datan siirto ulkoisiin sovelluksiin.

Outbound by Enreach - Lataa opas

Lue lisää, kuinka Outbound by Enreach tuo lisätehoja puhelinpalvelukeskusten toimintaan. (Opas englanniksi)

Flows by Enreach

Automatisoi markkinointi työnkuluilla, tavoitat enemmän ja parempia liidejä

Tehosta outbound-myyntiäsi yhdistämällä Outbound ja Flows.

Integroimalla Outboundin Flowsiin voit hallinnoida liidistrategiaasi älykkäästi. Flows by Enreach helpottaa liidien seuraamista ja edistyksellisten segmenttien sekä automatisoitujen työnkulkujen muodostamista, jotta tavoitat oikeat prospektit oikeaan aikaan.

Lue lisää →

 

flows-mobile-tint

Outbound by Enreach

Outbound by enreachin avulla tavoitat laadukkaampia liidejä ja lisäät myyntiä

Tutustu demoomme ja opi, kuinka Outbound by Enreachin avulla pystyt automatisoimaan yrityksesi outbound-puheluiden prosesseja, tehostamaan myyntiä ja tukemaan tiimejä prospektien hoitamisessa.

Varaa demo
collaboration-callcenter

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä