TEHOSTA CALL CENTER -PALVELUITASI OUTBOUND-PUHELURATKAI­SULLAMME

Valitse Outbound-puheluratkaisumme, kun tavoitteena on kasvattaa myyntitiimisi tehokkuutta.

Varaa Demo

Ota tehot irti Outbound-puheluista älykkään numeronvalitsimen avulla

Älykkäiden numeronvalitsimien automaatio tekee Outbound-puheluistasi entistäkin tehokkaampia. Saat yksinkertaisen käyttöliittymän, joka ennakoi myyjän tavoitettavuuden ja eliminoi numeron valitsemiseen ja odottamiseen hukatun ajan. Myyjiesi puhelujonossa on jatkuvasti uusia prospekteja.

HubSpot Video

 

Hyödynnä tärkeää puheludataa räätälöidyillä raportointi­näkymillä ja tilastoilla

Tulosten mittaaminen ja KPI-mittarit ovat oleellinen osa outbound-myyntiä. Luo drag & drop -toiminnon avulla tehokkaita raportointinäkymiä ja hyödynnä yrityksesi tärkeimpiä puhelutilastoja. Reaaliaikainen datan kerääminen ja tallentaminen mahdollistaa yrityksen johdolle nopeiden muutosten tekemisen ja tulosten seuraamisen. Valittavanasi on yli 160 KPI-mittaria, joiden joukosta löydät yrityksellesi sopivan raporttien luomista ja tarvitsemiesi tilastojen seuraamista varten.

Säilytä reaaliaikaisella hallinnalla selkeä kuva call center -palveluista

Reaaliaikainen hallinta antaa sinulle pääsyn kaikkeen olennaiseen tietoon sujuvan ja tehokkaan liiketoiminnan hoitamiseksi. Saat ajantasaisia raportteja yrityksesi call center -palveluiden kokonaistilanteesta. Voit myös tallentaa reaaliaikaisia asiakastilanteita, joten tietosi ovat aina tuoreita ja tarkkoja.

Ominaisuudet

Outbound by Enreach - Lataa opas

Lue lisää, kuinka Outbound by Enreach tuo lisätehoja puhelinpalvelukeskusten toimintaan.

Flows by Enreach

Automatisoi markkinointi työnkuluilla, tavoitat enemmän ja parempia liidejä

Tehosta outbound-myyntiäsi yhdistämällä Outbound ja Flows.

Integroimalla Outboundin Flowsiin voit hallinnoida liidistrategiaasi älykkäästi. Flows by Enreach helpottaa liidien seuraamista ja edistyksellisten segmenttien sekä automatisoitujen työnkulkujen muodostamista, jotta tavoitat oikeat prospektit oikeaan aikaan.

Lue lisää →

flows-mobile-tint

Outbound by Enreach

Outbound by enreachin avulla tavoitat laadukkaampia liidejä ja lisäät myyntiä

Tutustu demoomme ja opi, kuinka Outbound by Enreachin avulla pystyt automatisoimaan yrityksesi outbound-puheluiden prosesseja, tehostamaan myyntiä ja tukemaan tiimejä prospektien hoitamisessa.

Varaa Demo

collaboration-callcenter
THE WORLD’S #1 CLOUD-BASED VOICE PLATFORM, TRUSTED BY
Toyota_logo_slideri M-files_logo_slideri SOL_logo_slideri Hartikainen_logo_slideri Lahitapiola_logo_slideri Paroc_logo_slideri

Paikalla silloin kun tarvitset – näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?
Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

ota yhteyttä