Menestyneet kumppanimme

Meille ei riitä, että asiakkaamme ovat "vain" tyytyväisiä. Me haluamme luoda ja tarjota palvelua, joka ylittää odotukset. Yhdessä luomme merkityksellisiä kontakteja, jotka saavat aikaan ihmeitä.

“Transformaatio moderniin asiakaspalveluympäristöön yhdessä Enreachin ja Salesforcen tukemana on ollut valtava askel eteenpäin strategisessa tavoitteessamme erottautua inhimillisenä ihmisen kokoisena vakuutusyhtiönä. Lisäksi olemme pystyneet luomaan yhteisen tavoitteellisen tavan toimia ja päässeet merkittäviin liiketoiminnallisiin hyötyihin yhteistyön myötä. Henkilöstömme on hyvin sitoutuneita uuteen normaaliimme. Ja mikä parasta, asiakkaamme tavoittavat meidät parhaimmillaan sekunneissa.”
Pohjantahti logo
Riitta Yliviikari
Liiketoimintajohtaja / Pohjantähti
"Outbound by Enreach antoi meille merkittävän hallinnollisen säästön raportoinnin osalta. Johtajamme tunnistavat nopeasti tiimien ja työntekijöiden olennaiset KPI:t. Me yksinkertaisesti katsomme tai lataamme raportteja reaaliaikaisesti suoraan Outboundista."
5r
Steen Espersen McCormick
Director / 5RMarketing

Muutamia upeita asiakkaitamme

Pohjantahti logo-1

Kojamo

 

M-files_logo_slideri

Nordkalkk_logo_slideri

finnlines-logo

Posti

Withsecure

skanska

download-1

ub20logo20vihrea20cmyk

fds-logo

enento-black.png

 

Castrén-Snellman

volvo-wordmark-black

Martela-logo

 

nokiantyres_logo

Strategiset kumppanimme

SalesForce

Microsoft

Servicenow

 

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä