Kasvata liikevaihtoa ja erotu kilpailijoista palvelunumeron avulla

Maksulliset palvelunumerot voivat tarjota merkittävän tulovirran yritykselle. Palvelunumeroiden avulla yritys tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ja erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla nopeaa ja tehokasta asiakaspalvelua. 

Palvelunumerot ovat yritysten käyttöön tarkoitettuja valtakunnallisia numeroita, joita voit hyödyntää yrityksesi asiakaspalvelussa, myynnissä ja tukipalveluissa. Numeroon voit liittää toimintoja, joilla puhelut ohjataan suoraan oikealle asiantuntijalle tai osastolle.

Asiakkaallesi palvelunumero on erityisen helppo tapa ottaa yhteyttä tai maksaa tarjoamistasi sisällöistä, tuotteista ja palveluista. Palvelunumerolla voit myös laskuttaa tarjoamistasi asiantuntijapalveluista, lisätä liikevaihtoa ja erottautua kilpailijoista. 

Palvelunumeron käyttöönotto ei vaadi muutoksia nykyiseen ratkaisuusi.

Pyydä tarjous palvelunumerosta
ImproveCustomerExperience

Laske, paljonko yrityksenne voisi hyötyä palvelunumerosta!

0


0
Tuottosi jopa 0,00 € kuukaudessa.

Ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarkemman arvion.

Puheluiden määrä ja/tai kesto on suuri - myyjämme keskustelee kanssasi mielellään lisää. Jätä yhteystietosi, niin kuulet meistä pian!

Palvelunumeron edut liiketoiminnassa

Parantaa asiakaskokemusta

Palvelunumeron avulla voit ohjata puheluliikenteen entistä älykkäämmin oikeaan vastauspaikkaan. Kun kaikki palvelut voi niputtaa yhden puhelinnumeron taakse, yrityksesi kanssa on helpompi asioida.

Kasvattaa liikevaihtoa

Jokainen puhelu on arvokas kontakti. Mitä helpommin ja nopeammin asiakas saa yhteyden yritykseesi, sitä enemmän saat potentiaalisia myyntimahdollisuuksia.

Kehittää liiketoimintaa

Voit rakentaa palvelunumeron päälle uudenlaisia palveluita tai kehittää sen avulla yrityksesi prosesseja. 

Herättää luottamusta 

Palvelunumero lisää yrityksen uskottavuutta, vakuuttaa yritystoiminnan laadusta ja parantaa yritysmielikuvaa.

Kattaa asiakaspalvelun kuluja 

Maksullisilla palvelunumeroilla voit kattaa asiakaspalvelun kuluja kokonaan tai osittain. Maksullisten palvelunumeroiden hinta määritellään etukäteen ja veloitetaan asiakkaan puhelinlaskussa. Asiakkaalle asioiden hoitaminen on helppoa, nopeaa ja täsmällistä, yrityksellesi kustannustehokasta.

Painuu helposti mieleen 

Lyhyt ja ytimekäs palvelunumero on myös helppo muistaa – ja markkinoida.

0800

0800-alkuiset numerot

Soittajalle täysin maksuton ilmaisnumero sopii yleisten asioiden hoitamiseen, kuten tuote- ja lisätietojen kysymiseen tai tilausten tekemiseen.

0700

0700-alkuiset numerot

Maksullinen palvelunumero puhelimitse tarjottavia pelejä, arpajaisia, äänestyksiä tai muuta viihdettä varten. Lisämaksullisten palvelunumeroiden puheluhinta määritellään etukäteen ja veloitetaan soittajan puhelinlaskussa. Hinta voi olla puhelukohtainen, minuuttiperustainen tai näiden yhdistelmä.

0600

0600-alkuiset numerot

Maksullinen palvelunumero on tarkoitettu lisämaksulliseen asiointiin, kuten asiantuntijaneuvontaan, taksin tilaukseen, aikatauluneuvontaan tai tilausten vastaanottoon.

Ota yhteyttä, valitaan yhdessä sinulle sopivin palvelunumero.

Enreach
WE CREATE CONTACT MAGIC 

Enreach for Enterprises on eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys. Olemme osa Enreach Groupia. Edistämme avointa yhteistyötyyliä, joka tekee koko yrityksen ja pienten tiimien välisestä viestinnästä todella saumatonta. Tuomme juuri oikein mitoitettua teknologiaa kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten saataville ja autamme päivittäin niin isoja palveluyrityksiä kuin yksittäisiä yrittäjiä ja tukkukauppiaitakin.

Me teemme teknologian, yhteydenpidon ja tuottavuuden yhdistämisestä helppoa. Eri alojen yrityksillä on erilaisia vaatimuksia yhteydenpitoon työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Meidän tuotteemme ja palvelumme yhdistävät ja optimoivat näitä eri kontaktipisteitä, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden olla entistä tuottavampia. Enreach auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ymmärrämme, että tänä päivänä menestyäkseen yritys tarvitsee oikeanlaisten ihmisten lisäksi oikeanlaiset taustajärjestelmät. Meidän avullamme yrityksesi henkilöstö saa itsestään parhaat tehot irti.