Parempaa asiakaskokemusta palvelunumeron avulla

Palvelunumerot tarjoavat asiakkaillesi vaivattoman tavan ottaa yhteyttä yritykseesi. 

Palvelunumerot yrityksille ovat valtakunnallisia numeroita, joita voit hyödyntää yrityksesi asiakaspalvelussa, myynnissä ja tukipalveluissa. Numeroon voit liittää toimintoja, joilla puhelut ohjataan suoraan oikealle asiantuntijalle tai osastolle.

Asiakkaallesi palvelunumero on erityisen helppo tapa ottaa yhteyttä tai maksaa tarjoamistasi sisällöistä, tuotteista ja palveluista. Palvelunumerolla voit myös laskuttaa tarjoamistasi asiantuntijapalveluista, lisätä liikevaihtoa ja erottautua kilpailijoista. 

Palvelunumeron käyttöönotto ei vaadi muutoksia nykyiseen ratkaisuusi.

Pyydä tarjous palvelunumerosta
ImproveCustomerExperience

Laske palvelunumeron rahallinen tuotto

0


0
Palvelunumero voi tuottaa jopa 0,00 € kuukaudessa

Tämä on vain alustava arvio. Anna sähköpostiosoitteesi, niin asiantuntijamme laskee tarkemman tuottoarvion ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi. Arvio ei sido sinua mihinkään.

Puhelujen määrä tai kesto ylittää laskurin rajat – vaikuttaa lupaavalta!

Anna sähköpostiosoitteesi, niin asiantuntijamme laskee tarkemman tuottoarvion ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi. Arvio ei sido sinua mihinkään.

Palvelunumero yritykselle

Parantaa asiakaskokemusta

Yrityksen palvelunumeron avulla voit ohjata puheluliikenteen entistä älykkäämmin oikeaan vastauspaikkaan. Kun kaikki palvelut voi niputtaa yhden puhelinnumeron taakse, yrityksesi kanssa on helpompi asioida.

Kasvattaa liikevaihtoa

Jokainen puhelu on arvokas kontakti. Mitä helpommin ja nopeammin asiakas saa yhteyden yritykseesi, sitä enemmän saat potentiaalisia myyntimahdollisuuksia.

Kehittää liiketoimintaa

Voit rakentaa palvelunumeron päälle uudenlaisia palveluita tai kehittää sen avulla yrityksesi prosesseja. 

Herättää luottamusta 

Palvelunumero lisää yrityksen uskottavuutta, vakuuttaa yritystoiminnan laadusta ja parantaa yritysmielikuvaa.

Kattaa asiakaspalvelun kuluja 

Maksullisilla palvelunumeroilla voit kattaa asiakaspalvelun kuluja kokonaan tai osittain. Maksullisten palvelunumeroiden hinta määritellään etukäteen ja veloitetaan asiakkaan puhelinlaskussa. Asiakkaalle asioiden hoitaminen on helppoa, nopeaa ja täsmällistä, yrityksellesi kustannustehokasta.

Painuu helposti mieleen 

Lyhyt ja ytimekäs palvelunumero on myös helppo muistaa – ja markkinoida.

0800

0800-alkuiset numerot

Soittajalle täysin maksuton ilmaisnumero sopii yleisten asioiden hoitamiseen, kuten tuote- ja lisätietojen kysymiseen tai tilausten tekemiseen.

0900

0900-alkuiset numerot

Maksullinen palvelunumero tarkoitettu edullisille yleishyödyllisille palveluille, jotka täydentävät palveluntarjoajan muuta toimintaa esim. ajanvaraus ja yrityksille suunnatut palvelut.

0600

0600-alkuiset numerot

Maksullinen palvelunumero on tarkoitettu lisämaksulliseen asiointiin, kuten asiantuntijaneuvontaan, taksin tilaukseen, aikatauluneuvontaan tai tilausten vastaanottoon.

Ota yhteyttä, valitaan yhdessä sinulle sopivin palvelunumero.

Enreach
WE CREATE CONTACT MAGIC 

Enreach for Enterprises on eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys. Olemme osa Enreach Groupia. Edistämme avointa yhteistyötyyliä, joka tekee koko yrityksen ja pienten tiimien välisestä viestinnästä todella saumatonta. Tuomme juuri oikein mitoitettua teknologiaa kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten saataville ja autamme päivittäin niin isoja palveluyrityksiä kuin yksittäisiä yrittäjiä ja tukkukauppiaitakin.

Me teemme teknologian, yhteydenpidon ja tuottavuuden yhdistämisestä helppoa. Eri alojen yrityksillä on erilaisia vaatimuksia yhteydenpitoon työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Meidän tuotteemme ja palvelumme yhdistävät ja optimoivat näitä eri kontaktipisteitä, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden olla entistä tuottavampia. Enreach auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ymmärrämme, että tänä päivänä menestyäkseen yritys tarvitsee oikeanlaisten ihmisten lisäksi oikeanlaiset taustajärjestelmät. Meidän avullamme yrityksesi henkilöstö saa itsestään parhaat tehot irti.