ASIANTUNTIJAPANEELI

3 kulmaa kohtaamiseen

Paneelin teema liittyy asiakaskokemukseen ja asiakaspalvelun tulevaisuuteen, ja tällä kertaa lähestymme sitä otsikolla "Kolme kulmaa kohtaamiseen". Inspiroivat esiintyjät keskustelevat kohtaamisesta kanavien, asiakaskokemuksen ja henkilöstökokemuksen kulmista. 

Katso inspiroiva paneeli!

Asiantuntijapaneelin esiintyjät

LiisaHolma

Liisa Holma
Toimitusjohtaja
Un/known

TeijaKuustonen-1

Teija Kuustonen
Head of Fast Track
Lindström

 

HannuUotila

Hannu Uotila
Toimitusjohtaja
Sailer

Juhamatti_Muuraskangas

Juhamatti Muuraiskangas
Commercial Director Nordics
Enreach for Enterprises

Enreach
WE CREATE CONTACT MAGIC

Enreach on eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys. Edistämme avointa yhteistyötyyliä, joka tekee koko yrityksen ja pienten tiimien välisestä viestinnästä todella saumatonta. Tuomme juuri oikein mitoitettua teknologiaa kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten saataville ja autamme päivittäin niin isoja palveluyrityksiä kuin yksittäisiä yrittäjiä ja tukkukauppiaitakin.

Me teemme teknologian, yhteydenpidon ja tuottavuuden yhdistämisestä helppoa. Eri alojen yrityksillä on erilaisia vaatimuksia yhteydenpitoon työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Meidän tuotteemme ja palvelumme yhdistävät ja optimoivat näitä eri kontaktipisteitä, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden olla entistä tuottavampia. Enreach auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Ymmärrämme, että tänä päivänä menestyäkseen yritys tarvitsee oikeanlaisten ihmisten lisäksi oikeanlaiset taustajärjestelmät. Meidän avullamme yrityksesi henkilöstö saa itsestään parhaat tehot irti.