ENREACH LIITTYY MICROSOFT OPERATOR CONNECT -OHJELMAAN – UUSIA MAHDOLLISUUKSIA MICROSOFT TEAMSIN PUHELINTOIMINTOIHIN

Lehdistötiedote

Almere, Alankomaat 3.3.2022 - Enreach on nyt osa Microsoftin Operator Connect -ohjelmaa. Enreach on nopeasti kasvava eurooppalainen yhtenäisten viestintäpalveluiden toimittaja.

Microsoft Operator Connect -ohjelmasta saatava hyöty on saumaton yhteys tavallisen puhelinpalvelun ja Microsoft Teamsin välillä. Enreachin laajan tuotevalikoiman sekä tietoliikenne- ja IT-alan osaamisen myötä tällä uutuudella voidaan tuoda entistäkin parempi käyttäjäkokemus Microsoft Teamsille.

Microsoft Teamsin käytön kasvun ja hybridityöpaikkojen lisääntymisen myötä monet yritykset haluavat liittää Microsoft Teamsin tavallisiin puhelinverkkoihin ja käyttää sitä yksityisenä puhelinverkkona tai integroida sen olemassa olevaan yksityiseen puhelinverkkoon. Näin voidaan esimerkiksi lisätä henkilö puhelimella (myös matkapuhelimella) käynnissä olevaan kokoukseen tai soittamaan puhelu asiakkaalle Microsoft Teamsin kautta kiinteästä numerosta.

Enreachilla on vahva asema tietoliikennepalveluiden, kuten puhelinlinjojen ja -numeroiden tarjoajana Euroopassa ja se pystyy lisäämään Microsoft Operator Connectin palveluunsa nopeasti ja helposti. Näin asiakkaat saavat viestintä- ja yhteistyöratkaisuihinsa joustavuutta entistäkin enemmän. Enreachin tarjonta sisältää myös jo ennestään Microsoftin kaksi muuta yleistä puhelinverkkovaihtoehtoa, jotka ovat Microsoft Calling Plans ja Microsoft Direct Routing.

Enreachin Cloud Workspace Productivity -yksikön johtaja Joep Lecluse sanoo: ”Olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta, koska vain pieni osa tähän ohjelmaan hakevista sadoista palveluntarjoajista hyväksytään mukaan. Enreachin valinta ohjelmaan on osoitus vahvasta markkina-asemastamme Euroopassa ja on portfoliomme strategisen kehittämisen mukainen.”

Enreachin tuotejohtaja Martin Classen kertoo: ”Haluamme, että ihmisten välinen viestintä on mahdollisimman kitkatonta ja rikkoo sekä fyysisiä että digitaalisia rajoja. Haluamme, että ihmiset voivat keskittyä keskusteluun ilman, että heidän täytyy pohtia teknologiaan liittyviä asioita. Microsoft Operator Connect -ohjelmaan kuuluminen on uusi askel kohti tätä tavoitetta. Ohjelma tukee myös pyrkimystämme auttaa Microsoftin asiakkaita kaikkialla alueillamme saamaan teknologiainvestoinneistaan kaiken mahdollisen hyödyn.”

Microsoft Operator Connect on käytettävissä Enreachin toimipisteissä Suomessa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa ja Alankomaissa ja tulevaisuudessa myös useissa muissa Euroopan maissa.

Tietoja Enreachista

Enreach on johtava eurooppalainen yhtenäisen viestinnän ratkaisuja toimittava yritys, jolla on vahva markkina-asema Alankomaissa, Saksassa, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Tanskassa, Suomessa ja Baltian maissa. Enreach tarjoaa yhteistyöteknologian ja tietoliikennealan palveluita jälleenmyyjiensä, palveluntarjoajiensa ja suorien kanaviensa kautta. Kaikki toiminnot tukevat älykkäitä, integroituja IT- ja viestintäratkaisuja, jotka optimoivat organisaatioiden välistä viestintää ja työnkulkua. Enreachin tavoitteena on tarjota yrityksille pääsy parhaisiin viestinnän ja yhteistyön työkaluihin yksinkertaisen ja käyttäjäkeskeisen käyttöliittymän avulla, joka on rakennettu yritysten järjestelmien ja erityistarpeiden ympärille. Enreachin tuotteet ja niiden tehokkaat toiminnot ovat kaikkien yritysten saatavilla niiden toimialasta tai koosta riippumatta. Näin yritysten työntekijät voivat keskittyä täysin oman työnsä tekemiseen. Enreach toimii yli 25 maassa ja sillä on yli 1 100 työntekijää kahdessakymmenessäneljässä Euroopan toimipisteessä. Enreachin taustalla toimii riippumaton pääomasijoittaja Waterland Private Equity (”Waterland”).

Lisätietoja: www.enreach.com

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä