KASVATA MYYNTITIIMISI TEHOKKUUTTA

Maksimoi soittolistojen potentiaali, aktivoi ja lämmitä tavoittamattomat kontaktit nopealla ja helppokäyttöisellä markkinoinnin automaatiolla. 

VARAA DEMO

Outbound

HYÖDYNNÄ TÄRKEÄÄ PUHELUDATAA RÄÄTÄLÖIDYILLÄ RAPORTOINTI­NÄKYMILLÄ JA TILASTOILLA

Tulosten mittaaminen ja KPI-mittarit ovat oleellinen osa outbound-myyntiä. Luo drag & drop -toiminnon avulla tehokkaita raportointinäkymiä ja hyödynnä yrityksesi tärkeimpiä puhelutilastoja. Reaaliaikainen datan kerääminen ja tallentaminen mahdollistaa yrityksen johdolle nopeiden muutosten tekemisen ja tulosten seuraamisen. Valittavanasi on yli 160 KPI-mittaria, joiden joukosta löydät yrityksellesi sopivan raporttien luomista ja tarvitsemiesi tilastojen seuraamista varten.

Flows

KOHDENNA OIKEITA VIESTEJÄ OIKEAAN AIKAAN, HALLINNOI LIIDIEN GENEROINTIA JA LISÄÄ MYYNTIÄ

Flowsin avulla voit helposti seurata kaikki liidejäsi. Automatisoidulla liiditietojen hallinnalla yhä useammat prospektit muuttuvat maksaviksi asiakkaiksi. Kun tiedät, missä liidit luotiin, mitä sähköposteja he käyttivät tai millä yrityksesi verkkosivuista he vierailivat, liidipisteytyksestä tulee paljon helpompaa.

Ominaisuudet

Outbound3

Raportointityökalu & tilastot

Hyödynnä yrityksesi reaaliaikaisia asiakaspuhelutietoja. Luo räätälöityjä automaattiraportteja ja seuraa ajankäyttöä ja tehokkuutta.

Agent

Myynnin organisointi

Luo käyttäjärooleja ja määritä ne tiimeille tai osastoille heidän osaamisalueensa mukaan. Hoida työvuorosuunnittelu ja palkanlaskenta yhdestä paikasta.

Data

Datan tietosuojavaatimukset

Varmista tietosuojavaatimusten toteutuminen sääntöpohjaisella automaatiolla. Hallinnoi listoja telemarkkinointikielloista ja käsittele arkaluonteista dataa huolellisesti.

Lead

Myynnin automaatio

Automatisoi myyntiprosessisi rakentamalla tehokkaat liidivirrat helpon drag & drop -toiminnon avulla. Ota monikanavainen markkinointi osaksi myyntiprosessiasi.

Control-1

Liidien hallinta

Hallinnoi mahdollisia asiakkaita seuraamalla liidien lähteitä, yksityiskohtia ja datahistoriaa. Kaikki tiedot on kerätty helposti saatavilla olevaan näkymään.

SMS

SMS

Lähetä houkuttelevia sähköposteja ja tekstiviestejä, jotka tavoittavat kaikki prospektit. Seuraa viestiesi tehoa ja paranna tuloksia jokaisen kampanjan myötä.

Outbound by Enreach - Lataa opas

Lue lisää, kuinka Outbound by Enreach tuo lisätehoja puhelinpalvelukeskusten toimintaan. (Opas englanniksi)

Flows by Enreach

Automatisoi markkinointi työnkuluilla, tavoitat enemmän ja parempia liidejä

Tehosta outbound-myyntiäsi yhdistämällä Outbound ja Flows.

Integroimalla Outboundin Flowsiin voit hallinnoida liidistrategiaasi älykkäästi. Flows by Enreach helpottaa liidien seuraamista ja edistyksellisten segmenttien sekä automatisoitujen työnkulkujen muodostamista, jotta tavoitat oikeat prospektit oikeaan aikaan.

Lue lisää →

 

flows-mobile-tint

Outbound by Enreach

Outbound by enreachin avulla tavoitat laadukkaampia liidejä ja lisäät myyntiä

Tutustu demoomme ja opi, kuinka Outbound by Enreachin avulla pystyt automatisoimaan yrityksesi outbound-puheluiden prosesseja, tehostamaan myyntiä ja tukemaan tiimejä prospektien hoitamisessa.

Varaa demo
collaboration-callcenter

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä