Tavoita enemmän ja parempia liidejä Flows:n avulla

Optimoi yrityksesi myynti ja markkinointi automatisoiduilla flows-työnkuluilla, jotka tavoittavat oikeat liidit oikeaan aikaan. Lähetä personoituja, merkityksellisiä ja ajankohtaisia viestejä eri kanavien kautta.

Varaa Demo

Automatisoi myyntiprosessi tehokkailla drag & drop -työnkuluilla

Yksi Flows by Enreachin keskeisimmistä ominaisuuksista on sen tehokkuus työnkulkujen luomisessa. Työnkulut mahdollistavat useiden tehtävien peräkkäisen automatisoinnin liiketoiminnallesi parhaiten sopivassa järjestyksessä. Työnkulut voidaan vetää ja pudottaa paikoilleen, jolloin ne saadaan nopeammin ja tehokkaammin käyttöön kuin käsin asentamalla.

Kohdenna oikeita viestejä oikeaan aikaan 

Flows mahdollistaa nykyisten asiakkaiden ja prospektien segmentoinnin ja oikeanlaisten viestien lähettämisen oikeaan aikaan. Segmentoinnin kautta saat arvokasta tietoa markkinoinnin ja myynnin personointiin. Asiakkaiden mukaan muokattu tarjooma saa heidät sitoutumaan, mikä puolestaan kasvattaa yrityksesi liikevaihtoa.

Hallinnoi liidien generointia ja lisää myyntiä

Flowsin avulla voit helposti seurata kaikki liidejäsi. Automatisoidulla liiditietojen hallinnalla yhä useammat prospektit muuttuvat maksaviksi asiakkaiksi. Kun tiedät, missä liidit luotiin, mitä sähköposteja he käyttivät tai millä yrityksesi verkkosivuista he vierailivat, liidipisteytyksestä tulee paljon helpompaa.

Ominaisuudet

Flows by Enreach - Lataa ilmainen oppaamme

Lue lisää, kuinka Flows by Enreach voi auttaa myynnin ja markkinoinnin tehostamisessa.

Outbound

Outbound-integraatio ohjaa liidit call center -palveluihin

Flowsin ja Outbound by Enreachin välinen syvä integraatio helpottaa telemarkkinoinnin käyttöä yhtenä myyntiprosessisi kanavana. Nämä työkalut ovat integroituina entistäkin tehokkaampia ja tarjoavat myyjillesi liideistä juuri sellaista tietoa, joka tehostaa heidän puhelintyötään. Lähetä laadukkaat liidit automaattisesti yrityksesi call center -palveluun, siirrä ne kohdennettuihin kampanjoihin ja vapauta myyjäsi käymään merkityksellisempiä keskusteluja.

Lue lisää →
collaboration-callcenter

Flows by Enreach

Tee markkinoinnin automaatiosta helppoa

Flows by Enreachin avulla tavoitat parhaat prospektit 24/7 ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Varaa demo ja opi, kuinka voit automatisoida liidivirtoja, tehostaa myyntiä ja luoda automaattisesti lisäarvoa yrityksellesi.

Varaa Demo

collaboration-mobileclient
MAAILMAN JOHTAVAAN PILVIPOHJAISEEN PUHEVIESTINTÄALUSTAAN LUOTTAVAT MUUN MUASSA:
Toyota_logo_slideri M-files_logo_slideri SOL_logo_slideri Hartikainen_logo_slideri Lahitapiola_logo_slideri Paroc_logo_slideri

Paikalla silloin kun tarvitset – näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?
Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

ota yhteyttä