Tavoita enemmän ja parempia liidejä Flows:n avulla

Optimoi yrityksesi myynti ja markkinointi automatisoiduilla flows-työnkuluilla, jotka tavoittavat oikeat liidit oikeaan aikaan. Lähetä personoituja, merkityksellisiä ja ajankohtaisia viestejä eri kanavien kautta.

LATAA OPAS

Automatisoi myyntiprosessi tehokkailla drag & drop -työnkuluilla

Yksi Flows by Enreachin keskeisimmistä ominaisuuksista on sen tehokkuus työnkulkujen luomisessa. Työnkulut mahdollistavat useiden tehtävien peräkkäisen automatisoinnin liiketoiminnallesi parhaiten sopivassa järjestyksessä. Työnkulut voidaan vetää ja pudottaa paikoilleen, jolloin ne saadaan nopeammin ja tehokkaammin käyttöön kuin käsin asentamalla.

Kohdenna oikeita viestejä oikeaan aikaan 

Flows mahdollistaa nykyisten asiakkaiden ja prospektien segmentoinnin ja oikeanlaisten viestien lähettämisen oikeaan aikaan. Segmentoinnin kautta saat arvokasta tietoa markkinoinnin ja myynnin personointiin. Asiakkaiden mukaan muokattu tarjooma saa heidät sitoutumaan, mikä puolestaan kasvattaa yrityksesi liikevaihtoa.

Hallinnoi liidien generointia ja lisää myyntiä

Flowsin avulla voit helposti seurata kaikki liidejäsi. Automatisoidulla liiditietojen hallinnalla yhä useammat prospektit muuttuvat maksaviksi asiakkaiksi. Kun tiedät, missä liidit luotiin, mitä sähköposteja he käyttivät tai millä yrityksesi verkkosivuista he vierailivat, liidipisteytyksestä tulee paljon helpompaa.

Ominaisuudet

Lead

Myynnin automaatio

Automatisoi myyntiprosessisi rakentamalla tehokkaat liidivirrat helpon drag & drop -toiminnon avulla. Ota monikanavainen markkinointi osaksi myyntiprosessiasi.

segment

Edistyksellinen segmentointi

Anna liiditietokantasi toimia edistyksellisen segmentoinnin pohjana. Muodosta segmentit kaiken alustalta löytyvän datan perusteella ja luo säännöt erilaisten tapahtumien, kuten sähköpostien, puhelujen tai verkkovierailujen pohjalta.

Score

Liidipisteytys

Tunnista yrityksesi kannalta arvokkaimmat prospektit. Pisteytä liidisi käyttäytymisen perusteella ja segmentoi asiakaslistasi pisteytykseen pohjaten.

track

Konversioseuranta

Tunnista, kuinka hyvin kampanjat synnyttävät liidejä sekä tehostavat myyntiä, rekisteröitymisiä ja muita yrityksesi avaintoimintoja. Luo raportteja asiakaskonversiosta.

Control-1

Liidien hallinta

Hallinnoi mahdollisia asiakkaita seuraamalla liidien lähteitä, yksityiskohtia ja datahistoriaa. Kaikki tiedot on kerätty helposti saatavilla olevaan näkymään.

SMS

Tekstiviesti- ja sähköpostimarkkinointi

Lähetä houkuttelevia sähköposteja ja tekstiviestejä, jotka tavoittavat kaikki prospektit. Seuraa viestiesi tehoa ja paranna tuloksia jokaisen kampanjan myötä.

Flows by Enreach - Lataa ilmainen oppaamme

Lue lisää, kuinka Flows by Enreach voi auttaa myynnin ja markkinoinnin tehostamisessa. (Opas englanniksi)

Outbound

Outbound-integraatio ohjaa liidit call center -palveluihin

Flowsin ja Outbound by Enreachin välinen syvä integraatio helpottaa telemarkkinoinnin käyttöä yhtenä myyntiprosessisi kanavana. Nämä työkalut ovat integroituina entistäkin tehokkaampia ja tarjoavat myyjillesi liideistä juuri sellaista tietoa, joka tehostaa heidän puhelintyötään. Lähetä laadukkaat liidit automaattisesti yrityksesi call center -palveluun, siirrä ne kohdennettuihin kampanjoihin ja vapauta myyjäsi käymään merkityksellisempiä keskusteluja.

Lue lisää →

collaboration-callcenter

Flows by Enreach

Tee markkinoinnin automaatiosta helppoa

Flows by Enreachin avulla tavoitat parhaat prospektit 24/7 ja voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Varaa demo ja opi, kuinka voit automatisoida liidivirtoja, tehostaa myyntiä ja luoda automaattisesti lisäarvoa yrityksellesi.

Varaa demo
collaboration-mobileclient

Paikalla silloin kun tarvitset - näkyvissä vain kun haluat

Haluatko tietää lisää?

Meillä on ratkaisu kaikkiin viestintätarpeisiin tiimien yhteistyöstä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Jutellaan yhdessä lisää siitä, mitä tarvitset. Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää!

Ota yhteyttä